DAMP Consulting Dinner Event

Igår firade vi att IFP-kursen är avklarad! Under våren har vi jobbat under arbetsnamnet DAMP (David, Anders, Markus & Peder) och igår var det således äntligen dags för företagsfest. Och för DAMP Consulting är givetvis endast det bästa gott nog. Jag och David var kvällens värdar, kockar och servitörer. Kvällen blev magisk, episk och legendarisk. Nedan följer historien om den 20:e maj 2010 i bilder.
Nedan: Aftonens meny.
Klockan halv tio på morgonen åkte David och jag till Ica Maxi och systemet för att bunkra inför kvällens symfoni. Efter det började vi med att göra tiramisun, som behöver 6-8 timmar i kylskåpet innan servering. Därefter fortsatte vi med diverse kockförberedelser av det som förberedas kan. Allt för att det ska flyta senare på kvällen.
Nedan: David in action.
Det finns dock alltid tid för en öl i solen.
Vi dukade självklart inne i salongen.
Kvällen inleddes med en liten champagnepicknick i parken.
Peder the great.
Jag och Markus.
Kökspersonalen:
Förrätt bestående av krämig grönärtsoppa toppad med färskost, räkor och bubbel.
Oxfilé, davids grönpepparsås och potatisgratäng.
David hade styrt upp ett eget Jeopardy i powerpoint med länkar som fungerade helt buggfritt. Snyggt jobbat!
Efter tiramisun var det fri bar med cognac och Eriksbergs.
Tack grabbar för en grym kväll!
Er Anders

Kommentarer
Postat av: Åsa Friskman

Snygga bilder. Är det nya kameran?

Vilka supervärdar och kockar ni är!

Snyggt dukat också!

Kram

2010-05-21 @ 21:37:09
Postat av: Kock nr 2

Tack själv! Stiliga bilder.

2010-05-22 @ 14:31:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0