En kväll i köket

Vi väntade i nästan två år. Sen höll det inte längre. Det blev dags att frosta av frysen. Jag har aldrig gjort det förr och det visade sig direkt. Till att börja med, var stänger man av en frys? Vi fick slita fram åbäket och hittade en kontakt på baksidan som jag röck ut. Då gav den sig och tömningen kunde börja.
Ut med allt fryst på balkongen. Där fick man ingen hjälp av växthuseffekten så grejorna började tina direkt i värmen. Nu är det snabba puckar tänkte vi och skickade in tre kastruller med kokande vatten i frysen. Där inne hade dock inte växthuseffekten visat sig så det tog över en timme att få bort inlandsisen med ånga, och senare en hårtork.

Allt slutade iaf lyckligt och nu har vi en frys med dubbelt så stort lagringsutrymme.

image236
Min ljussabel av is

 Ångan vs glaciären

 Här har man aldrig varit

 Parallellt lagade vi fisk också

Kommentarer
Postat av: Lars Holmström

Ordning och reda må jag säga! I fredags städade jag kontoret i Gävle och hittade bilder från Åre när vi vann picknickstävlingen i backen. Brödrosten ser väldigt naturlig ut på den blårutiga duken med kandelabrar. Där var avfrostningen mer naturlig, eller snarare onaturlig kanske. Nåväl i helgen var Gustav o jag på Shuregard och jag tänkte hämta Kartan. Men när den inte låg i den kartong jag trodde så insåg vi att det är själsligt humörellt billigare att köpa en ny istället för att riva ut hela förrådet och leta i varje kartong (vi hittade ingen jacka till Gurran denna gång heller).
Ha det så bra och tja´ba från Pappa

2008-01-29 @ 10:35:29
Postat av: Gehlin

"Luke, I am your father"

2008-01-30 @ 00:28:42
URL: http://blogg.aftonbladet.se/10079

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0