Trerätters och grillkorv

Igår lekte jag och Frank kockar. Vad ni än tror så gick det ganska bra. Till förrätt serverade vi blåmusslor som var hastigt frästa i olivolja och vitlök. Till det en toast som vi stekte och på sidan av en skål med olivolja och vitlök där man kunde dippa brödet och musslorna. Det var en chansning från kocklagets sida som blev lite av en succé hos den hårda juryn.



Till huvudrätt gjorde vi färskostfyllda lövbiffar med patotatisskivor i ugnen. Ett på förhand säkrare kort som inte gjorde bort sig.


Efterrätten blev en riktigt klassiker: frukt med choklad i ugnen, serverat med glass. Den rätten kan liknas med Jörgen Jönsson, den gör alltid sitt jobb. Till sist bjöd Frank på lite färgglada saker innan det var dags att åka hem.
 

*****

Idag har det varit kanonväder så vi drog iväg ett gäng till ett skogsbryn och grillade lite korv. Riktigt gött.

     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0